Undgå at blive snydt af din maler

14 september 2021 Steffen Hansen

Når der skal renoveres noget i lejligheden, så kan man selv tage opgaven til sig, eller man kan ansætte et professionelt firma. Af den årsag, undersøger vi i dette indlæg ind i, hvordan du finder en god maler til at hjælpe dig. Derfor får du her 2 anbefalinger til, hvad du bør være opmærksom på, så du ikke er skuffet, efter du har betalt for en maler til at løse opgaven for dig.

Vælg et malerfirma med kemi i højsædet

Sørg altid for at bruge en maler, hvor kommunikationen er en prioritet. Kommunikationen er en kæmpe parameter for det endelige arbejde, og det er netop af den grund, at den er så essentiel, hvis det skal være som ønsket. Med en god kemi, så kan forløbet også hyppigst forkortes, den vil nemlig have indvirken på ventetiden der kan være i forløbet.

For at teste kemien med et firma, rekommanderer vi, at du kører ud forbi deres kontor, eller inviterer dem forbi til en dialog. På den facon kan du hurtigt føle efter, om kemien er der. Kan du ikke finde en malervirksomhed, så anbefaler vi, at du skriver til: https://malerkanonen.dk/malerfirma-kokkedal/

Hvad er inkluderet?

Når man er ude og indhente bud på opgaven fra virksomhederne, så er det vigtigt, at man undersøger hvad buddet på opgaven indeholder. En af de ting du skal tjekke op på, er om aftalen er uden eller med udstyr. Får man tilsendt en aftale uden materialer er inklusive, så kan det hurtigt få en ekstra omkostning, og derved blive en dyrere omgang.

Derfor er det altså væsentligt, at du spørger malerfirmaet, om tilbuddet er inklusive eller eksklusive materialer, så du ved om du selv skal punge ud. Materialer kan oftest købes til en lavere pris, hvis det er malervirksomheden der bestiller dem, og af den grund foreslår vi at du får det medregnet i den aftale du får.

Flere Nyheder