Sådan her skal du opbevare dit sexlegetøj

02 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan her skal du opbevare dit sexlegetøj

Omdrejningspunktet i denne artikel er ikke, hvornår man skal gemme sexlegetøjet væk, fordi man får gæster, eller hvor man skal lægge det til dagligt, så ens børn ikke finder det.

Det er der nemlig allerede skrevet et par artikler om, som du kan finde et andet sted.

Vi vil hellere koncentrere og fokusere på, hvad man skal gøre med sexlegetøjet for, at det kan holde sig længst muligt, når man ikke bruger det – for der er nemlig også berettet en del om, hvad man skal gøre med det, mens man bruger det, så man ikke får ødelagt det ved uheld, fordi man bliver revet væk.

For det er ikke helt ligegyldigt, hvor du lægger dit sexlegetøj hen efter det er blevet brugt. Det er klart, at man gerne vil have det inde for rækkevidde, hvis man normalt udfører den seksuelle akt det samme sted de fleste gange, men derfor skal man ikke bare henkastet placere det.

Dog er det ikke ensbetydende med, at du sirligt skal pakke det sammen ned i den æske, som du fik det i i sin tid. Men en vask af det er nok på sin plads.

For en sikkerheds skyld bør du også opbevare dit sexlegetøj separat fra hinanden, så de ikke influerer eller påvirker hinanden med eventuelle bakterier, der kan have gemt sig efter en vaks, fra andre sexpartnere.

De fleste mennesker vælger nok også at lægge dem væk, men sørg så også for, at det ikke bliver et alt for fugtigt sted, hvis der er elektronik i legetøjet.

Omvendt skal man heller ikke stille det frem i lyset fra solen efter brug, hvis man bor alene eller ikke lige har gæster i den kommende tid, for solen kan gå ind og brænde nogle komponenter ned eller smelte de små dele, hvis er er tale om nogle virkelig varme dage.

Flere Nyheder