Pålidelig rengøringshjælp til private og virksomheder

17 marts 2020 Simone B
Pålidelig rengøringshjælp til private og virksomheder

En hjælpende hånd i hverdagen

Regelmæssig rengøring er en pligt, som må gøres, selvom langt de fleste nok hellere brugte tiden på noget andet. I en i forvejen travl hverdag med arbejde, børn, familie, venner, skole og fritidsaktiviteter kan rengøringen let blive et forstyrrende element, som der egentlig ikke rigtig er tid til. Heldigvis er der råd for dette! Med en dygtig rengøringshjælp kan du koncentrere dig om det, du har lyst til, du kan få en masse overskud tilbage, alt imens dit hjem eller arbejdsplads fortsat er ren og indbydende. At overlade rengøringen af sit private hjem eller virksomhed er naturligvis en tillidserklæring, og det er vigtigt at finde den helt rette rengøringshjælp. 

Grundig rengøring og pålidelig service

Det Var Det Min Ven er et kompetent og stabilt rengøringstilbud til både private hjem, kontorer og virksomheder. Rengøringen tager udgangspunkt i en individuelt tilrettelagt rengøringsplan, der er tilpasset dig og målrettet netop dine behov. Planen er en detaljeret aftale mellem begge parter om, hvad der skal rengøres, hvordan og hvornår det skal gøres. Hermed er der sket en grundig forventningsafstemning på forhånd, så du som kunde ved nøjagtig, hvad du kan forvente af rengøringen. Det Var Det Min Ven lægger vægt på høj kvalitet og grundighed, når de udfører privat- og erhvervsrengøringen, så du altid kan komme ind til et sundt indeklima i dit hjem eller på arbejdet. De tilbyder både regelmæssig rengøring som eksempelvis hver uge eller måned, men kan også bookes til en enkelt omgang hovedrengøring, renoverings- eller flytterengøring. Det Var Det Min Ven klar står klar til at udføre arbejdet med et smil og tilmed til særdeles konkurrencedygtige priser. 

Uanset om du skal have rengjort dit private hjem, dit kontor eller steder, hvor ekstra grundig rengøring er påkrævet – som eksempelvis klinikker – så er Det Var Det Min Ven godt rustet til at hjælpe med opgaven. Se meget mere til deres rengøring i København her

Flere Nyheder