Opnå smertelindring og velvære med akupunktur

07 juni 2022 Marie Pedersen

advertorial

Døjer du med smerter i hverdagen, eller oplever du spændinger eller ubehag? Så er akupunktur måske noget for dig. Læs mere her og find ud af, hvordan akupunktur måske kan hjælpe dig med at opnå en højere livskvalitet.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur har rødder i kinesisk naturfilosofi. Ideen bag akupunktur er, at man ved at stimulere akupunkturpunkter forskellige steder i kroppen, kan genoprette balance i livsenergien, der kaldes Qi. Nutidens lægevidenskab har dog gjort at man har ændret sit syn på akupunktur. Hvor man før troede, at akupunktur kunne helbrede en masse sygdomme, har man nu et andet billede af, hvordan akupunktur virker.

Behandlinger med akupunktur

Akupunkturbehandlinger udføres ved, at man stikker meget tynde nåle ind i patientens hud og muskler. Nålene stimulerer nerverne, hvilket bl.a. kan resultere i øget blodgennemstrømning og udskillelse af smertedæmpende hormoner. Behandlingen kan også have positiv virkning på patienten rent mentalt, da mange vil opleve en pause fra de smerter eller det ubehag, de går rundt med.

Det er meget individuelt hvor mange gange man har brug for behandling. Det kommer bl.a. an på hvad man fejler. Det er lægen der bedst kan vurdere, om det er det rigtige for dig at blive behandlet med akupunktur.

Akupunktør Valby

Hvem kan blive behandlet?

Hvis du f.eks. har smerter i muskler og led, kan det være en mulighed at blive behandlet med akupunktur. Det kan også være relevant for dig der døjer med spændingshovedpine eller med migræne. Hos patienter der oplever gener der stammer fra sygdomme som f.eks. kræft, har akupunktur også vist sig at have positiv virkning. Hvis man har pacemaker eller rygmarvsstimulator bør man ikke blive behandlet med akupunktur.

Man bør også undgå det eller gøre det med stor forsigtighed, hvis man har en blødersygdom eller tager blodfortyndende medicin. Du kan læse mere om akupunktur her https://aku-punkturklinik.dk/

Flere Nyheder