LED-lys kaster lys over sagen

21 november 2021 Athene Eriksen

advertorial

LED-lys: Det bedste til dig og dine behov 

I disse tider, hvor bæredygtighed og grønne løsninger er et fokuspunkt for os alle, private som professionelle, handler det om at finde enkle løsninger. Det er de små ting, som gør den store forskel og det kan derfor være et godt udgangspunkt, at starte i det små. Dette kan eksempelvis være belysningen i din bolig eller forretning, som ofte benyttes flittigt og kan være et overset aspekt, i dette henseende. 

Hvorfor er LED-lys mere bæredygtigt? 

Dette er der flere forskellige forklaringer på. LED-lysinstallationer er ofte større, afhængigt af behovet naturligvis og der vil derfor være brug for færre af disse, til at oplyse det pågældende område eller lokale. Derudover findes der mange el-besparende versioner, når du vælger at benytte dig af en kvalificeret udbyder.

Ydermere har disse en bemærkelsesværdigt lang holdbarhed, hvilket ikke blot betyder en økonomisk gevinst, men mindre spild af elektronisk affald og dermed et mere miljøvenligt alternativ, til de traditionelle el-pærer vi alle kender så godt. 

image

Hvor lang er holdbarheden? 

Dette skifter naturligvis, da der er flere forskellige faktorer, som kan have indflydelse på dette. Dette kan blandt andet være ting som: 

  • Mængden af tid, lyset er i brug på daglig basis 
  • Hvilken type af LED-lys du vælger at få installeret 

Er der garanti på produkterne? 

På mange af de produkter som du vil have til din rådighed, vil du også finde en produktgaranti. Denne rangerer ofte imellem 3-5 år, afhængigt af hvilken type af LED-lys som passer bedst til netop dit behov. Du vil også altid have mulighed for at kontakte din foretrukne udbyder, for at få gode råd og vejledning med på vejen, så du er sikker på at finde det rigtige for dig. 

Find ud af mere, omkring netop dine muligheder for installation af led lys.

Flere Nyheder