Hvilke overvejelser kan du gøre dig ift. en træterrasse?

10 marts 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Står en ny træterrasse højt på ønskelisten derhjemme? Så er der flere overvejelser, du med fordel kan gøre dig, før du bestiller en. De overvejelser kommer vi også til at gøre tydelige her. 

Overvejelser du kan gøre dig ift. en træterrasse

Hvor stor skal den være? 

En første overvejelse er, hvor stor din kommende træterrasse skal være. For det er selvfølgelig utrolig aktuelt at vide, både for dig selv og firmaet, du skal hyre til arbejdet. 

Hvor skal træterrassen være placeret? 

En anden overvejelse er naturligvis, hvor din træterrasse skal placeres. Det kan være, den skal være helt i forlængelse af din bolig, måske skal den være længere nede i haven, rundt om boligen eller noget helt fjerde. 

Træterrasser

Skal træet males i en farve?

Noget der også er aktuelt at forholde sig til er, om træet skal males i en farve. Du vil nemlig opleve, at træterrasser kan komme i flere forskellige farver. Tag derfor også gerne et en snak med det firma, du overvejer at hyre til træterrassen, så du kan høre, hvad de kan klare. 

Hvilket design ønsker du, træterrassen skal have? 

En overvejelse er også, hvilket design din kommende træterrasse skal have. For det fantastiske ved træterrasser der bygges fra bunden er, at de ofte kan skræddersyes til præcis din have og din bolig. Det er også tilfældet, hvis du f.eks. har gamle træer, som træterrassen gerne må bygges omkring. 

Hvilket budget har du til rådighed? 

En sidste overvejelse er, hvilket budget du har til rådighed til terrassen. Herefter kan du indhente tilbud ved forskellige firmaer, så du bedre kan afstemme, om du kan få den terrasse, du også er på udkig efter. For det kan være, at du skal justere budgettet alt efter, hvad firmaet kan lave din træterrasse for. 

Du kan undersøge dine muligheder her: https://www.kun-terrasser.dk/.

Flere Nyheder