Husblog.dk giver flere gode fifs og tricks

05 januar 2021 admin

Leg skaber energi og læring 

I årevis har god leg været sundt for alle små børn. Det skaber relationer og hjælper barnet med at udvikle sig i den rigtige retning. Det betyder dog også, at man som forældre også har muligheden for at skabe nogle gode muligheder for barnet, hvis man kan overskue det. 

Overskud er der brug for, da der ikke bliver snakket om den helt almindelige form for leg. Det er hverken et dukkehus eller en racerbane, du kan udfordre dit barn med. Nej hvis du har enerigen, kan en legeplads være barnets “helle” og samtidig være et sted, hvor dit barn kan tilbringe en masse timer. Og det betyder, at dit barn også kommer ud i naturen og væk fra de lukkede døre.

Klatrevæggen til de modige, sandkasse til de forsigtige

Husblog.dk har mange gode fifs og tips til, hvordan du kan forme og skabe en god legeplads. Et af dem er blandt andet tiltaget om en klatrevæg, som kan passe til de mere vovede og modige børn. Først er det dog vigtigt, at du har massere af plads på legepladsen, så der ikke føles anmast i haven.

Trods legeplads i haven kan et stilfuldt look nemlig stadigvæk holdes, hvis du lige husker den gode smag undervejs i de barnlige udfoldelser. Hvis du køber klatrevæggen selv, ved du hvordan den kommer til at se ud fra start af, og du kan derfor være sikker på, at den bliver enten så minimalistisk eller så farverige, som du vil have den. 

Omvendt kan du også lave din egen klatrevæg, som vil resultere i et mere kreativt resultat – men også et resultat, som du selv kan skabe og forme som du vil. 

Noget andet du også kan vælge at bygge er en sandkasse – med den, går du næsten aldrig galt i byen. Og så er der næsten alt, hvad man har brug for for at skabe en god leg.

Flere Nyheder