Forældrekøb – få en rigtig god køberrådgivning til faste lave priser

08 marts 2018 admin
Forældrekøb – få en rigtig god køberrådgivning til faste lave priser

Skal jeres søn eller datter i gang med at studere, så vil det helt sikkert være en økonomisk hjælp for dem, at I vælger at købe en studiebolig til dem. Men selvom I formodentlig har tidligere erfaringer med boligkøb, så er det alligevel en god idé at hyre en dygtig boligadvokat til at hjælpe jer med at gennemgå alle dokumenter og dermed sikre, at I får en tryg bolighandel. Jo tidligere I finder en boligadvokat, jo mere rådgivning kan I nå at få.

Hvordan finder I en boligadvokat til jeres behov?

Det kan måske godt virke lidt uoverskueligt at finde en boligadvokat, som passer til jeres behov, fordi der er så mange på markedet, men I kan f.eks. gå efter boligadvokater, som har god erfaring og dermed kan yde jer en så kvalificeret rådgivning som muligt. I kan også gå efter boligadvokater, der tilbyder faste priser, for så undgår I overraskelser eller uenigheder vedrørende honoraret. I kan sammenligne forskellige boligadvokaters priser og tilbud om køberrådgivning online for at finde frem til den boligadvokat, som passer bedst til jer. Et godt eksempel på en billig boligadvokat er eBoligadvokat på Frederiksberg. Firmaet har både stor erfaring med at rådgive boligkøbere og har forskellige boligpakker til faste lave priser. På hjemmesiden finder I meget mere information om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde, og hvad de forskellige boligpakker indeholder.

Effektiv sagsbehandling og grundig rådgivning

Nogle gange går det stærkt, når man handler bolig, og hos eBoligadvokat har de fokus på at give en så kompetent og hurtig sagsbehandling som muligt, så jeres sag vil blive behandlet i løbet af 24 timer. Alle dokumenter bliver grundigt gennemgået, og I får hjælp til udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. I kan få rådgivning og svar på alle jeres spørgsmål vedrørende boligkøb enten telefonisk, via mail eller personligt fremmøde. For jer er det en ekstra tryghed at have en dygtig boligadvokat med som sparringspartner, når I handler bolig. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og I kan derfor ikke forvente nogen særlig rådgivning fra den kant. Vil I gerne vide mere, kan I kontakte eBoligadvokat med jeres sag, eller I kan booke en gratis og uforpligtende samtale via hjemmesiden.

Flere nyheder