Find elegante og frække bh sæt online

17 september 2019 Astrid Pedersen
Find elegante og frække bh sæt online

En super lækker bh med matchende trusse er nærmest obligatorisk inventar i din erotiske garderobe. Frækt og udfordrende lingeri er et must for den moderne kvinde, som på selvbevidst manér ønsker at forføre netop den mand, hun har udset sig – og trusse såvel som bh skal selvfølgelig holde en høj kvalitet og standard i såvel materiale som design.

Derfor er det vigtigt, at du først og fremmest finder det rette sted at købe dit bh sæt. Du bør gå efter lækre kvalitets materialer, og designs, som er skabt til at fremhæve de kvindelige kurver og feminine former på smukkest mulig vis. Og så skal du selvfølgelig finde en bh og trusse type, som passer til dig.

Hvilke bh typer findes der?

Der findes rigtig mange forskellige variationer over temaet bh – og det kan af og til være vanskeligt at vide præcis hvilken man skal vælge. Du kan, hvis du har en lille barm, med fordel går efter modeller, som løfter brysterne, og måske endda har lidt ekstra foring i form af vattering eller skum nederst i skålene – for mere form og fylde. Du kan for eksempel vælge den klassiske push up bh, som samtidig giver dig en flot kavalergang.

Til den storbarmede pige anbefales full cup bh’en, som dækker mere af brystet, og samtidig former din flotte, store barm, så den kommer til at virke som den ultimative fordel. Er du mere dristig, kan du med en shelf bh eller med en halvskål bh vise lidt mere hud, og dermed opnå et mere indbydende look.

Hvilken trusse skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for en bh model, kommer turen til den matchende trusse. Her kan du vælge mellem den minimalistiske g streng, den højtaljede thai, eller den klassiske tanga trusse, som klæder de fleste.

Se de flotte og vovede bh sæt på love-lingeri.dk

Flere Nyheder