Få afslebet noget af gulvet

31 maj 2021 Lotte Hindsberg

Er du den heldige ejer af en bolig med smukke lyse trægulve, ved du sikkert også, at der er steder, som er mere udsatte for slid og snavs end andre. Det kan f.eks. være gangen eller spisestuen, hvor man kommer ind med fodtøj på eller kommer til at spilde ved et måltid.

Det betyder også at noget af gulvet trænger til at blive afslebet før resten af gulvet. Det er muligt kun at få noget af gulvet afslebet. Spørg den lokale gulvafsliber om hvordan du bedst kan få en gulvafslibning af noget af gulvet, også så der ikke kommer den store farveforskel på den del af gulvet, der ikke er blevet afslebet og det nyafslebet. 

Vær omhyggelig med at vælge den rigtige afsliber

Uanset om det er hele gulvet eller kun en del af det der skal afslibes, er det vigtigt at du er grundig når du skal finde det firma der skal varetage opgaven. Det er som udgangspunkt en god ide at ringe til mindst tre forskellige firmaer og bede om et tilbud. Ved at få tre tilbud får du et overblik over prisniveauet og kan fravælge hvis der er en der stikker ud prismæssigt. Det gælder både hvis det er et alt for billigt tilbud til at kvaliteten af arbejdet kan være godt, men også hvis du har fået et tilbud der er væsentligt dyrere, end det behøver at være.

Det er også en god ide at undersøge hvad tidligere kunder har haft af erfaringer med firmaerne. Har de været glade og tilfredse med deres valg eller har det været en proces fuld af problemer. Du kan f.eks. bede om referencer fra firmaet eller du kan læse hvad der står på Trustpilot eller lignende sider. Husk at du skal se efter tendenser og ikke udelukkende læse positive og negative anmeldelser.

Flere Nyheder