Er der en brevsprække i døren?

27 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der kan være mange ting på en dør lige fra, at man på den ene side har nogle tegninger, man har sat op fra børnene, som man lige kan fjerne igen, til at man har en masse manuelle låse på den, hvor man sætter nogle af dem til, mens man undlader nogle af dem nogle gange.

Så har man også en dørspion, men det er ikke alle døre, som der har sådan en.

Nogle døre kan modificeres til at have ekstra tilføjelser, men man kan også fjerne nogle, hvis man fortryder dem, eller man har overtaget et hjem med nogle døre, hvor man ikke synes om det, som der er på dem.

Så døre er bestemt ikke så ensformige, som man lige skulle tro.

Noget af det mest genkendelige på en dør er en brevsprække – så har du også sådan en på din hoveddør?

Dörrar

En brevsprække kan blive nødvendig

Det er måske ikke så nødvendigt at have sådan en, hvis ens hoveddør er i en lejlighed, der ligger flere etager oppe, hvor man får posten i en postkasse udenfor eller nede i bunden af indgangen til lejlighedskomplekset.
Men man kan jo alligevel vælge at have en, så naboerne kan smide beskeder ind til en.

Sådan en brevsprække kan også være hyggelig at kigge ind gennem som besøgende, men man skal ikke bruge den til at udspionere folk med.

En brevsprække, der er proppet til med reklamer og anden post, vidner noget om, at enten har vedkommende glemt af afmelde post eller omdirigere den, mens man er væk, eller også er vedkommende ikke så god til at fjerne posten, når den ankommer.

Nogle vælger at proppe posten gennem brevsprækken, mens andre bare lige sætter den i klemme.

Det sidste er måske ikke så smart, for selvom man så kan se, der er kommet post med det samme, når man kommer hjem, så er der også andre, som der kan snuppe den fra en.

Flere Nyheder