Butt plug – find frække, skøre og pirrende butt plugs online

By:

En butt plug er andet og mere end legetøj for homoseksuelle mænd. Og en butt plug behøver ikke nødvendigvis have den klassiske, juletræsformede facon, som de fleste forbinder med en butt plug. Efter at det meste af tabuet omkring anal sex hos såvel hetero- som homoseksuelle er faldet, og flere og flere har fået øjnene op for denne alternative erotiske leg, er der kommet mange flere forskellige typer af den kendte butt plug på markedet.

Nu kan du få butt plugs med vibrationer, aflange butt plugs, og du kan sågar få en oppustelig butt plug eller en butt plug med fastmonteret hale. Det kan dog anbefales, at du som nybegynder starter med en relativt lille og knap så avanceret butt plug – for eksempel en glas butt plug fra brandet Fifty Shades Of Grey.

Køb butt plugs og andet sexlegetøj online

Det er naturligvis ikke altid, man har lyst til at overskride den grænse, der handler om at shoppe butt plugs og andet spændende sexlegetøj i en fysisk butik – med fare for at støde ind i familie, kolleger eller naboer. Hvis du går i tanker om at eksperimentere med en butt plug – enten for den rene nydelse, for at træne dit anus til anal sex, eller for at forbedre vaginal sex – kan du med fordel tage et kig på det store sortiment i den online shop på belugi.dk. Belugi.dk har Nordens største udvalg af erotisk tilbehør – herunder såvel sexlegetøj som glidecreme, kondomer, sexet lingeri og massageolier – til Nordens laveste priser med prisgaranti.

Prisgarantien er din sikkerhed for, at du ikke finder et tilsvarende produkt fra samme mærke billigere andetsteds, hverken på nettet eller i en fysisk butik. Når du handler for over 399,- kr. hos belugi.dk, får du gratis levering over hele landet. Leveringen foregår naturligvis 100% diskret, og inden for ganske få arbejdsdage. Se hele udvalget af butt plugs i høj kvalitet og flere forskellige udformninger, størrelser og materialer på belugi.dk

Posted in: butt plug