Bordlamper i bredt udvalg – find dem online

By:

Smukke og dekorative bordlamper er en pryd for enhver stue. Bordlamper fås nu til dags i så mange forskellige udformninger, stilarter, størrelser og farver, at du altid vil kunne finde bordlamper, som passer ind i netop din indretnings stil. Uanset om du er i besiddelse af en stue, som udgøres af et stor regulært rum, og derfor ønsker at skabe afgrænsede områder ved hjælp af belysning, eller om du har en stue fyldt med finurlige hyggekroge, som du gerne vil markere, er bordlamper det åbenlyse valg. Med bordlamper får du desuden en fleksibilitet, som du ikke får med hverken loftlamper, væglamper, gulvlamper eller pendler, da de små, handy bordlamper kan flyttes rundt uafhængigt af væg- eller loft ophæng eller strømudtag.

Bordlamper til forskellige formål

Bordlampen til stuen har først og fremmest til formål at skabe hygge og atmosfære. Men du kan naturligvis også få bordlamper, som er velegnet til læselys, eller bordlamper, som er decideret arbejdslamper. Den velkendte biblioteks bordlampe med den klassiske grønne skærm er et prima eksempel på en bordlampe, som er særligt velegnet som såvel læselampe og arbejdslampe – og så giver den dit skrivebord et akademisk præg. Er du mere til den traditionelle arkitektlampe, fås denne og i bord version, i flere forskellige modeller.

Køb designer bordlamper online

Hvis du er på udkig efter en ganske særlig bordlampe, kan det anbefales, at du tager et kig på andlight.dk. Her kan du vælge og vrage i et kæmpe udvalg af forskellige lampetyper fra velansete danske og internationale producenter så som Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Schottlander, Secto, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, FontanaArte, Foscarini, Frama, Serge Mouille, Studio Italia Design, Established & Sons, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, Verner Panton, VIPP, Vitra og WATT A LAMP.

Posted in: bordlamper