Boligkøb – erfaren boligadvokat tilbyder kompetent juridisk køberrådgivning

06 februar 2018 admin
Boligkøb – erfaren boligadvokat tilbyder kompetent juridisk køberrådgivning

Når jagten går ind på at finde den helt rigtige bolig, så kan du med fordel beslutte dig for også at hyre en dygtig, erfaren og billig boligadvokat. Jo tidligere boligadvokaten kommer ind i forløbet, jo bedre rådgivning kan du nå at få i forbindelse med dit boligkøb. Der er som regel mange penge på spil i forbindelse boligkøb, og pengene til boligadvokaten er godt givet ud, fordi du dermed får sikret dig, at den købsaftale du underskriver er i orden, så du ikke fortryder dit boligkøb bagefter. En ejendomsmægler er sælgers mand, og du kan derfor ikke forvente rådgivning fra den kant. I stedet kan du hyre en boligadvokat, som er 100 % på din side, og som kan give dig den nødvendige rådgivning, så du får en tryg bolighandel.

Boligpakker giver dig en tryg bolighandel

eBoligadvokat har adresse på Frederiksberg og tilbyder boligkøbere, at de kan få køberrådgivning til en fast lav pris. Du kan vælge mellem forskellige boligpakker til hus, ejerlejlighed, andelsbolig, projektbolig eller sommerhus, og priserne ligger mellem 4.000 kr. – 6.250 kr. inklusiv moms. Har du brug for en boligpakke til forældrekøb, kan du også få det. Boligpakkerne omfatter en juridisk gennemgang af alle dokumenter i forbindelse med boligkøb, udarbejdelse af skøde, tinglysning, refusionsopgørelse, og boligadvokaten sørger også for kontakten til banken, sælger og ejendomsmægler. Du får dermed tryghed i bolighandlen og kan være sikker på, at alt er ok, når du underskriver købsaftalen.  

Book en gratis og uforpligtende samtale

Hvis du gerne vil have mere information om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig, så kan du via firmaets hjemmeside booke en gratis og uforpligtende samtale. Så vil du blive ringet op af en boligadvokat, som kan give dig svar på dine spørgsmål. Dermed kan du få afstemt forventningerne, før du beslutter dig for, om eBoligadvokat skal rådgive dig vedrørende boligkøb.

Flere nyheder