Badekar reparation ved faglært badekarsmaler

15 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis dit badekar er grimt og misfarvet, og emaljen er en mosaik af ridser, skrammer og revner, kan du overveje at få det sat i stand.

Kan emaljen i et badekar repareres?

Det kan godt lade sig gøre at sætte et badekar i stand ved at reparere emaljen på karrets inderside. Faktisk er denne løsning både hurtigere og nemmere end en total udskiftning af badekarret. Samtidig koster emaljering af badekar kun en brøkdel af det du skal give for at skifte badekarret ud.

Hvis du vælger at skrotte det gamle badekar til ære for et nyt et af slagsen skal du påregne mange timers – måske endda dages – arbejde. Et nyt badekar skal indkøbes, hvilket er en stor omkostning i sig selv. Soklen omkring det gamle badekar skal brydes ned hvorpå karrets skal bortskaffes.

Dernæst skal det nye badekar installeres. Hvis afløbet skal flyttes skal du have fat i en autoriseret VVS installatør – og vi ved alle at denne type fagperson ikke er helt billig på timebasis. Og så skal soklen mures op på ny.

Lad en erfaren badekarsmaler med det rette udstyr forestå emaljering af badekar

Hvis du i stedet vælger at lade dit badekar reemaljere kan du have et smukt og skinnende badekar på kun fire timer. Det er nemlig den tid det tager at udføre en renovering af badekar ved at påføre ny emalje. En badekarsmaler kan få dit badekar til at stå som nyt – og efter et døgn kan du atter tage dit nye gamle badekar i brug.

Hvor kan jeg få hjælp til renovering af badekar i København?

Hvis du leder efter en badekar som kan hjælpe dig med at sætte dit badekar i stand kan du, såfremt du er bosat i København eller på Frederiksberg, altid kontakte Emaljespecialisten.

Hos Emaljespecialisten får du den bedste hjælp til istandsættelse af den slidte emalje i dit badekar. Klik ind på https://www.emaljespecialisten.dk/badekar-reparation/ og læs mere.

Flere Nyheder